5 ПРАКТИЧНИ ПОДАРЪКА ЗА МАМА, ТАТЕ, БАБА и ДЯДО

5 ПРАКТИЧНИ ПОДАРЪКА ЗА МАМА, ТАТЕ, БАБА и ДЯДО

Публикуван: 04.12.2018

Прегледи: 5699

Ако тази Коледа сте решили да правите само подаръци от които вашите любими хора имат нужда, то този списък с идеи е точно за вас.

Ето, че отново дойде тази част от годината в която всеки се старае да зарадва най-близките с малък жест на внимание. Много често обаче всички ние в стремежа си да направим изненада се самозабравяме и хвърляме маса пари за понякога ненужни вещи, които се превръщат в прахосъбирачки в последствие. Ако тази Коледа сте решили да правите само подаръци от които вашите любими хора имат нужда, то този списък с идеи е точно за вас.

1. ПОДАРЕТЕ ИЗЖИВЯВАНЕ

Баба и дядо нямат нужда от поредния чифт чорапи. Подарете им малко време с вас. Заведете ги в любимата си сладкарничка и ги почерпете с боза, паста и вашето присъствие. Гарантирано този подарък ще е най-високо оценен от тях.

2. ДАРЕТЕ КУЛТУРА

Кой ако не вас познава любимите банди на родителите си. Проучете дали някоя от тях няма да гостува в България скоро и им подарете билети за техния концерт. Ако концертната програма за следващата година се окаже твърде оскъдна, то винаги можете да заведете родителите си на театър или кино.

3. СЪТВОРЕТЕ НЕЩО ЗАЕДНО

Проучете кога и къде се организират бригади за залесяване на обезлесени региони в България и подарете фиданка, която има нужда от грижи до пролетта, когато заедно да отидете и да я засадите на съответното място за залесяване.
 

4. ПОДАРЕТЕ ЛЮБИМ ВКУС ОТ ДЕТСТВОТО

Помолете баба или мама да ви научат на любимите на цялото семейство рецепти за сладки или соленки и се опитайте да ги приготвите сами като подарък за коледната трапеза. 

5. ДАРЕТЕ ЗДРАВЕ

Баба и дядо често се оплакват, че тук и там ги поболва. Защо да не им подарите това от което имат най-много нужда – ЗДРАВЕ.

Разгледайте нашите коледни пакети. Може пък да откриете нещо, което ще подобри паметта на баба, която постоянно се чуди къде си е оставила очилата или ще поддържа кръвното налягане на дядо в нормални граници, за да не го мери през 5 минути с апарата.С каквото и да решите да зарадвате най-близките си, не забравяйте, че най-големият дар, с който можете да ги дарите, е вашето внимание. Отделете повече време за близките тази Коледа без смартфони, без таблети и всякакви производни устройства.

Весели празници!