Мистерията на новите обувки...

Мистерията на новите обувки...

Публикуван: 22.05.2014

Прегледи: 86

...или какво още ни е нужно за перфектни крака през лятото?

Чудесно е! Температурите навън леко се покачват след необичайно дъждовния Април, а магазините се пълнят с жени, търсещи перфектните летни обувки. Пробвате онези страхотни сандалки, които отдавна сте си набелязали и още на първата секунда сте обвзети от чувство, което може да бъде сравнено единствено с емоцията на Пепеляшка, когато най-накрая си връща втората обувка от комплекта.

Какво се случва след това?

Излизате с новата придобивка навън и само след няколко часа, прекарани в летните жеги, каишките на сандалите вече са се впили във видимо подутите ви крака... Връщате се в реалността на градските Пепеляшки, а мистерията за това какво още е нужно за перфектни крака през лятото не спира да ви измъчва. Едно е сигурно - отеклите крака не помагат!
 

Истината е, че има множество причини за появата на отоци в долните крайници. Това може да бъде задържането на вода, наднормено тегло, обездвижване или хроничната венозна недостатъчност. При всички случаи обаче високите температури оказват допълнително влияние върху състоянието на вашите крака. Ето защо всяка една дамска чанта трябва да има Вариксинал гел – естествен продукт с охлаждащ ефект, който спомага за облекчаване на тежестта, умората и отоците в краката по време на летните горещини.

Как помага Вариксинал гел?

Вариксинал гел съдържа четири природни „лечители“:

Екстракт от конски кестен – извлечения от плодовете есцин притежава противовъзпалително действие и подобрява здравината на венозните стени.

Див чемшир - действа срещу задържането на вода, подобрява венозната микроциркулация, еластичността на венозните стени и намалява възпалението на съдовите стени.

Черна боровинка – плодовете на черната боровинка обезвреждат токсичните продукти от обмяната на веществата: кислород съдържащите радикали.

Готу колата - приемът на 2-3 листенца готу кола на ден е препоръчван като метод за забавяне стареенето на кожата. Подобряването на еластичността и пропускливостта на венозните стени води до по-добро кръвоснабдяване на кожата.