Уморени и без тонус в края на зимата?

Уморени и без тонус в края на зимата?

Публикуван: 19.02.2014

Прегледи: 99

Справете се с проблема бързо - новото поколение органични мултивитамини гарантират естествен прилив на енергия!

Чувствате се изтощени в края на зимата? Полагате грижи за здравето си, а усещането за умора и нисък тонус не изчезва? Знаете ли, че не всички витамини и минерали са еднакво ефективни? Единствено мултивитамините от органични източници се усвояват пълноцено и гарантират естествен прилив на енергия. Така можете да сте сигурни, че с ежедневния им прием наистина осигурявате на организма си всичко, от което се нуждае за жизненост и добро здраве.

Органичните мултивитамини SPEKTRUM Imunactiv са новото поколение мултивитамини на Валмарк, извлечени от органични източници. Всяка таблетка Спектрум Имунактив е комбинация от всички 19 ключови за здравето и жизнеността витамини и минерали, и задоволява 100% от препоръчителния дневен прием.

 Допълнителна полза е включеният в състава Имунактив комплекс – той действа като щит за организма при прехода между студено и топло време, когато вирусите атакуват. Имунактив комплексът е комбинация от бета глюкани, биофлавоноиди, цинк и витамин С - съставки с доказан имуномодулиращ ефект.

 Заради богатия си състав и имунозащитния комплекс, Спектрум Имунактив се препоръчва при отслабен имунитет и нисък тонус, и в периоди с риск от остри респираторни и грипни заболявания. Особено подходящ е за спазващите диета или хората с нездравословен режим на хранене, защото съдържа важни за енергийния метаболизъм витамини от В групата. Спектрум Имунактив е добро решение за бременните и кърмещи жени – в състава е включена и фолиева киселина - важна за изграждането на нови клетки в организма. Спектрум Имунактив не съдържат захар и могат да се приемат от пациенти с диабет. Гаранция за качеството на марката е, че е произведена от Валмарк, а в производството са спазени всички стъпки на строгия фармацевтичен стандарт GMP.Още интересна информация и промоции може да намерите, като посетите страницата със статии на Клуб Здраве Wavita