Витамини с органичен произход?

Витамини с органичен произход?

Публикуван: 22.10.2013

Прегледи: 802

За да се покрият нуждите на организма от витамини и минерали през зимата е важно не само колко много от тях приемаме, а доколко ефективно ги усвояваме. Доказано е, че извлечените от органични източници витамини и минерали се абсорбират значително по-лесно.

SPEKTRUM Imunactiv е ново поколение грижа за тонуса и жизнеността през зимата, защото съдържа витамини, минерали от органични източници и Имунактив комплекс. Всяка таблетка Спектрум Имунактив е комбинация от 19 ключови за здравето и жизнеността витамини и минерали, и задоволява 100% от препоръчителния им дневен прием. Спектрум единствен съдържа специален Имунактив комплекс, който гарантира силна имунна система. Той представлява комбинация от бета глюкани, биофлавоноиди, цинк и витамин С - съставки с доказан имуномодулиращ ефект.

Имунатив комплекс

Бета глюканите са природни полизахариди, които се извличат от микроорганизми (дрожди, бактерии), гъби и зърнени култури. Бета глюканите на Валмарк са с високо съдържание на бета 1,3/1,6 глюкани – най-мощните дълговерижни бета глюкани. Те активират имунната система без да я превъзбуждат. Подходящи са за хора с определени автоимунни заболявания и алергии.

Биофлавоноидите се извличат от естествени източници (цитруси) и са важни за кръвообращението, действат като антиоксидант и подпомагат развитието на имунната система.

Цинкът дава естествена защита срещу сезонните вирусни и простудни заболявания.

Витамин C помага в борбата с настинките и грипа.

Спектрум Имунактив се препоръчва в период на остри респираторни и грипни заболявания, за по-бързо възстановяване по време на или след боледуване, на бременни и кърмещи жени, при диети или нездравословен режим на хранене, в моменти на стрес, психическа и физическа умора, за укрепване на организма, както и на хора с диабет.
Още интересна информация и промоции може да намерите, като посетите страницата със статии на Клуб Здраве Wavita