Българите живеем 10 години по-малко, защото не се движим

Българите живеем 10 години по-малко, защото не се движим

Публикуван: 26.09.2013

Прегледи: 45

 Едва 6% от работещите българи практикуват някакъв спорт, показва Национално проучване за здравето и спорта на Министерството на физическото възпитание и спорта от 2013 година.

България е на 87-мо място по продължителност на живота, показва стряскащата статистика на ООН.Обездвижването води до възникване на мускулно-скелетни проблеми, влошава двигателните възможности и има негативни психологически последствия.

Не чакайте, докато болката ограничи движението ви. АртроСтоп - лидерът в грижата за стави, разработи продукт от ново поколение. Новият АртроСтоп Комфорт е първата и единствена формула за здрави стави с три пъти по-усвоима форма на глюкозамин (N-ацетилглюкозамин) и с неденатуриран колаген тип II. АртроСтоп Комфорт е под формата на таблетки за смучене с приятен черешов вкус. Иновацията позволява лесен прием и по-добра абсорбция на активните вещества. Освен за възрастни и деца над 12 години, той е подходящ и за хора с диабет и с чувствителен стомах.

АртроСтоп Комфорт насърчава българите да правят по една малка стъпка в помощ на двигателната си активност всеки ден. Марката е официален партньор на европейската седмица на спорта и движението Move Week, която ще се проведе между 6 и 13 октомври в София. АртроСтоп ви предизвиква да излезете навън и да откриете спорта, който ще ви допадне. Марката е приготвила изненади и подаръци за най-енергичните, които се включат в събитията. Следете страницата на Клуб Здраве Валмарk (www.club-zdrave.bg) или фейсбук страницата на Валмарк за новини от Move Week.