84 % от жените вече с по-стегнат и красив бюст. Как го постигат ?

84 % от жените вече с по-стегнат и красив бюст. Как го постигат ?

Публикуван: 27.03.2013

Прегледи: 26

Коя жена не мечтае за красив бюст? Както и с отслабването, така и с гръдната обиколка, една част от нас са на принципа „колкото повече, толкова по-добре“, а другата иска да задържи младежки стегнатия и привлекателен контур на бюста си завинаги.

Добрата новина е, че американски учени разработиха формула от растителни екстракти, която целенасочено действа за извайването на по-стегнат и закръглен бюст. Дамите, които искат да подобрят състоянието на гърдите си, могат ефективно да го направят с таблетките Даколен. Силата на Даколен се крие в комбинацията от естествени съставки, които стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан и провокират започване на клетъчно делене.

Проучване сред 767 жени в България показва, че 84% от дамите ползвали Даколен са доволни от резултата и споделят, че Даколен е отговорил на очакванията им. Доверилите се на Даколен дами го препоръчват за възстановяване тонуса и плътността на гърдите, стягане и уголемяване на бюста**. На Даколен се довериха много от известните лица от шоубизнеса, изкуството и мениджмънта, както и много други български жени. Общото между тях е, че те избраха Даколен за своето тайно оръжие в поддържането на хармоничен и естествен бюст. Една година след лансирането си, Даколен се утвърди като най-предпочитаният продукт за поддържането на красив бюст в България*.

 

Приципът на действие на Даколен се дължи на снабдяването на организма с естрогени, извлечени от растителни източници - семена от копър, лен и хмел. Фитоестрогените са наричани натурални хормони на младостта и дълголетието. Фитоестрогените в Даколен са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда. Продуктът не е хормонален, а наименованието „фитоестрогени“ е условно, защото по същество тези съединения са полифеноли, а не хормони. Даколен е разработен да бъде безопасен продукт – фитоестрогените нямат хранителни свойства, не влияят върху телесното тегло, а организмът на жената ги усвоявя правилно, без да има странични ефекти.

*Данни на IMS Health за 2012/13 год.

** Данни от онлайн допитване сред 767 български жени, м. март 2013