Създайте своят ритуал за тонус и добро настроение със СЕМ.М.

Създайте своят ритуал за тонус и добро настроение със СЕМ.М.

Публикуван: 22.03.2013

Прегледи: 29

Всички се оплакват от умора, сънливост, липса на сила и енергия. Създайте своя ритуал за здраве, тонус и посрещнете пролетта с настроение!

Погрижете се за себе си и вземете СЕМ.М за здраве и настроение в края на студените и мрачни зимни дни. Направете приема на мултивитамини очаквано удоволствие и приятен дневен ритуал с първите желирани мултивитамини за възрастни СЕМ.М. Те ще са с вас по всяко време, защото за приема им не е нужна чаша вода. Принципът на приемане на СЕМ.М е съвсем лесен - вземете едно драже, сдъвчете го и освободете полезните му съставки, за да поддържате доброто си здравословно състояние и жизненост по всяко време на денонощието. Меките желирани дражета са разработени не само защото поднасят витамините в по-приятна форма, но и защото е доказано, че сдъвкването спомага за по-бързото усвояване на полезните вещества.

СЕМ.М са първите мултивитамини за възрастни, събрали полезните витамини и минерали в желирана форма – иновация, която сега е за първи път в България. Това е комплексна формула, която се грижи за физическия тонус и нормалното функциониране на имунната система. Желираните мултивитамини са комбинация от 10 витамини и минерали, а СЕМ.М с ЕХИНАЦЕЯ е допълнително обогатен с екстракт от полезната билка. Ето какви ползи ни носят СЕМ.М:

 

  • Добър физически и умствен тонус с витамини В 3, В 5, В12, витамин С и фолиева киселина
  • Здрави кости и зъби с витамин C и витамин D
  • Добра работоспособност и здрава нервна система с витамините В 3 и В 12
  • Защита на имунната система с витамин D, витамин С и цинк
  • Гладка кожа и блестяща коса с биотин и цинк
  • Защита на клетките от стареене с витамин Е, витамин С и цинк

 

Допълнителен жокер защо СЕМ.М са най-модерните витамини: всеки ден можете да избирате между вкусовете на портокал, ананас, ягода и зелена ябълка. Какво по-хубаво от здраве и приятен вкус, взети заедно?