Мечтаете ли за стегнат и красив бюст?

Мечтаете ли за стегнат и красив бюст?

Публикуван: 07.02.2013

Прегледи: 54

Година след лансирането на Даколен в България, той вече има своите верни почитателки, които са се доверили на продукта и споделят своя опит. Ето какво казват три от дамите за Даколен: 

 
Маги Иванова

Определено изкушаващата рекламна кампания ме заинтригува. По принцип съм много скептичен човек, но с огромно любопитство скоро започнах употребата на Даколен. Продуктът е изключителна алтернатива на скъпите процедури. Способства за повишаване самочувствието на жената и добиване на самоувереност. Основното действие, което усетих върху себе си е придобиване на плътност (обем). Надявам се ефектът да продължи по-дълго време. Най-силно ме впечатлява фактът, че продуктът съдържа био и растителни продукти...

 
Румяна Димитрова

След като свалих над 50 кг от теглото си от гърдите ми не остана почти нищо. Последвалите процедури - фитнес, кремове, специално бельо дават частичен резултат, но незадоволителен. Когато прочетох за Даколен, реших да пробвам и това. Още на половината от първата опаковка забелязвам промяна в структурата на самата гърда на пипане, а оттам и на вида на кожата. Реших да продължа да го ползвам.

 

 

 
Нина Вълканова

Уникален продукт!!! Използвала съм други продукти без никакъв ефект, НО Даколен определено действа. От скоро го пия, но се усети разликата.

Открийте пролетния сезон по-сексапилни от всякога! Стартирайте своя поддържащ курс или се погрижете за първи път за бюста си със специалната тримесечна програма на Даколен.

Даколен е естествен продукт за стягане и уголемяване на бюста. Съдържа научно разработена комбинация от екстракти от копър, лен и хмел, богати на фитоестрогени. Фитоестрогените са растително извлечени естрогени, които наподобяват действието на женските полови хормони, но не се генерират от ендокриннната система, а постъпват в организма чрез консумацията на фитоестрогено-съдържащи растения. Естрогените, набавяни чрез хранителни източници, са нестероидни.

При недостиг на естроген, в колагеновите влакна настъпват дегенеративни процеси, които се отразяват на еластичността на кожата и като следствие гърдите губят стегнатата си форма. Проучвания доказват, че стимулирането на естрогенните рецептори с негови аналози може да уголеми гърдите. Фитоестрогените в Даколен са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда. Затова и организмът на жената ги усвоява правилно и не предизвикват странични ефекти.