Газове? Подут корем ...!?

Газове? Подут корем ...!?

Публикуван: 05.11.2012

Прегледи: 420

Всеки от нас се е сблъсквал с ужасното неудобство – усещането за болезнено подуване на стомаха или корема от голямо количество газове. Усещането винаги е неприятно, независимо дали сте в къщи или на работа, на разходка с приятели или на служебна вечеря – подутият корем е неудобен проблем, който изисква спешно решение.

Случва се на всеки един от нас и няма защо да се обвинявате, че сте допуснали грешка в диетата и да се чувствате виновни за това. Подуването на корема не означава болест – често причините са  функционални  и се дължат на приема на груба и трудносмилаема храна (богата на фибри – фасул, зеле, карфиол, ядки и др.), на нередовното хранене, спазнето на диети, чревната дисбиоза (нарушен баланс във видовете микроорганизми), недостига на определени смилателни ензими и т.н. Стресът също е причина за подуването на корема. Много често, дори когато цял ден не сте се хранили, е възможно да усещате стомаха си изпълнен с газове и подут.

Но каквато и да е причината за подуването на корема, неприятният дискомфорт трябва да бъде облекчен незабавно.

Има ли начин да се справим във възможно най-кратък срок?

Вече можете да откриете новото решение при газове и подут корем – Дегазин. Новият продукт е с най-високото съдържание на симетикон на пазара в една капсула (257,5 mg) и гарантира много бърз и сигурен ефект.  Почувствате ли, че коремът се изпълва с газове, вземете 2 капсули - ефектът е незабавен – най-късно до половин час усещате желаното облекчение.

Коремът е спокоен, спокоен сте и Вие!

Дегазин е медицинско изделие клас А, подходящ за лица над 18 години,  активната субстанция (симетикон) не се метаболизира и не предизвиква  нежелани странични ефекти, непроменена се отделя от организма. 

За още полезна информация от Клуб Здраве посетете страницата ни със статии.